Leírás

Az Agelin® egy étrend-kiegészítő, amely tasakonként 15 gramm kollagént biztosít. A termék a szabadalmaztatott Bodybalance formulát tartalmazza, egy nagyon specifikus peptid hidrolizátumot az izomcsökkenés ellensúlyozására, amely képes hatékonyabbá és erősebbé stimulálni az izomszövetet, kiterjesztve a kollagén fogalmát úgy, hogy az nem csak ízületekre, inakra, csontokra, bőrre, hajra vonatkozó öregedési folyamat hatásait ellensúlyozza, hanem elősegíti a zsírlerakódásokból származó zsírok mobilizálódását, a testösszetétel valódi javulása érdekében.

Az Agelin termékünk 20, egyenként 15 gr kollagént tartalmazó tasakot tartalmaz. 

Tápanyag-információ


 
20 tasak 15,3 g-ot Karamell vanília ízben
Napi adag: 1 tasak
Adagok konténerenként: 20
Táplálkozási információk Napi adag (1 tasak = 15,3 g)
Kollagén BODYBALANCE® 15 g

Összetevők: hidrolizált kollagén BODYBALANCE®, aromák, csomósodásgátló: szilícium-dioxid; édesítőszer: szukralóz.
 

A BODYBALANCE® a Gelita AG védjegye

Figyelmeztetések:  ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Egyetlen étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást és a normál ütemű életmódot. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Hűvös és száraz helyen tartandó. Kerülje a hőforrások és a napfény hatását.

 

 

Agelin

10.900 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. április 20.
Nem értékelt

A kollagén egy aminosavakból álló, rendkívül teherbíró rostos fehérje (szakítószilárdsága nagyobb, mint az acéldrótnak), mely fontos alkotóeleme a csontoknak, az ereknek, az izmoknak, az ínszalagoknak, az inaknak, a porcoknak, a hajnak, a körömnek és a bőrnek. Olyan, mint egy ragasztó, amely egyben tartja a szöveteket.

A kollagén termelés 25 éves életkor felett folyamatosan csökken az emberi szervezetben, 50 éves kor felett pedig leáll. Ennek következménye az öregedés jól ismert tünetei: az ízületek fájdalmas merevsége, rugalmatlansága, a bőr ráncosodása, összeszáradása, a körmök, a haj töredezése.

A kollagén-pótlásról gondoskodni kell. Jó hír, hogy megfelelő táplálkozással, elsősorban olyan állati eredetű fehérjék fogyasztásával, mint a csirkehús, a tojás, a tejtermékek és a csontleves, valamint étrend-kiegészítők szedésével elegendő kollagénhez juthatunk.

Ajánlott kollagénfogyasztás:

18-30 év kor között: 5000 gr/nap

31-50 év kor között: 10000 gr/nap

50 év felett: 15000 mgr/nap

 

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.