Leírás

A Yamamoto® Nutrition Ai-DIUREBOL® növényi kivonatokon alapuló étrend-kiegészítő aszparaginnal, ananász-bromelinnel és B6-vitaminnal.

A pitypang kivonat támogatja a máj működését, valamint a szervezet tisztító funkcióit. A zöld tea, a sólyomfű, a medveszőlő és az aranyvessző kivonataival együtt hozzájárul a vízhajtásban is. A medveszőlő-kivonat és az aranyvessző-kivonat szintén elősegíti a húgyutak működését. Végül a zöld tea kivonat hozzájárul a testtömeg egyensúlyához, míg a centella kivonat a mikrocirkuláció funkcionalitását (a lábak nehézsége). A terméket aszparaginnal, ananász-bromelainnal és B6-vitaminnal egészítik ki, ami hozzájárul a fáradtság és a fáradtság csökkentéséhez.

Az Ai-DIUREBOL® egy hatékony fitoaktív elemeken alapuló étrend-kiegészítő, amely elősegíti a felesleges folyadék elvezetését, amely különféle okokból megmarad. Az Ai-DIUREBOL® sportoló nők és férfiak egyaránt használhatják. Az eredmény nagyon gyorsan megmutatkozik, a készítménynem változtatja meg a test elektrolit egyensúlyát. Ez a valóban hatékony 100% -ban természetes fitoaktív elemeknek köszönhető. Az Ai-DIUREBOL® lehetővé teszi a bőr alatti folyadékok hatékony távozását, köszönhetően 8 erős, nagy koncentrációjú növényi eredetű elem együttes jelenlétének.

Tápanyag-információ

180 kapszula

Átlagos elemzés

3 adag kapszula esetén

Adagonként (3 kapszula)
Pitypang kivonat 500 mg
Zöld tea kivonat
, amelyből összes polifenol
, amelyből EGCG
400 mg
392 mg
160 mg
Pilosella kivonat 300 mg
Bromelain
enzimatikus aktivitás
300 mg
750 GDU
Medvebogyó kivonat 200 mg
L-aszparagin 150 mg
Aranyvessző kivonat 100 mg
Centella kivonat 100 mg
B6-vitamin 10 mg (714% AR / RI *)
* AR / RI = Referenciafeltevések

Összetevők: pitypang kivonat (Taraxacum officinale (L.) Weber ex FH Wigg., Root), kapszula (zselatin, színezékek: titán-dioxid, vas-oxidok és hidroxidok), zöld tea kivonat (Camellia sinensis (L.) Kuntze levél, tit. 98% összes polifenol és 40% EGCG), pilosella kivonat (Hieracium pilosella L. légi rész, es), bromelain 2500 GDU / g (Ananas comosus (L.) Merr. Szárból) (kén-dioxidot és szulfitokat tartalmaz), ömlesztve szer: mikrokristályos cellulóz; medveszeder (Arctostaphylos uva-ursi L. Spreng. levél es) kivonata, L-aszparagin, aranyvessző kivonata (Solidago virgaurea L. légi rész es virágokkal), centella kivonat (Centella asiatica (L.) Urb légi rész, es) , csomósodásgátlók: szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói; piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin).

Utasítások: Naponta 3 kapszulát vegyen be vízzel, lehetőleg étkezés után.

Ai-DIUREBOL_180

13.690 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. május 20.
Nem értékelt

A Yamamoto Nutrition Ai-DIUREBOL terméke egy hatékony fitoaktív elemeket tartalmazó táplálékkiegészítő a túlzott víz-visszatartás ellen.

A 8 fitoaktív elem:

  • tigrisfű
  • aranyvessző
  • aszpargin
  • medveszőlő
  • bromelain enzim
  • zöld tea
  • ezüstös hölgymál
  • pitypang

Adagolás: Vegyen be naponta 3 kapszulát lehetőleg étkezés után.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.