Az oldalon sütiket használunk (persze csak diétásat) az elfogadáshoz klikk.
Termékek Menü

Ai LIPOROL

Ár:
11.500 Ft
A Yamamoto tanulmányokban mindig a legjobb nyersanyagokat és a valódi tudományos háteret keressük a piacon minden egyes termék megalkotásakor. Egyik remek példa erre az Ai-LIPOROL®, az erőteljes új generációs termogén (hőfejlesztő) táplálékkiegészítő. A termék tipológiájával járó forradalom új hatásos és szinergikus aktív elemek beillesztéséből adódik, hogy a legjobban elősegítsék a felhalmozott zsírok hőkeletetkezését és mozgósítását anélkül, hogy szükségtelenül (és károsan) gazdagítják a stimulánsokat. A cél elsősorban a zsírégetés, és a mellékvese vérzésének megakadályozása, illetve az anyagcsere szintjén a zavarok kialakítása. Mi az, ami így "hatékony"? kérdezik sokan, a válaszom az hogy az elemek cselekvésének szinergiája, és néhány új tudományos tény.
Így született meg az Ai-LIPOROL, egy aktív összetevőkből álló, zsírégető erő, mely célzottan hat a lerakódott zsírok elégetésében.
 
Napi 3 kapszulát vegyünk be bő vízzel elkerülve a fulladást és a nyelési nehézségeket.
 
 
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2019. június 20.

Termék oldali megosztás

  •  
  •  

A termék leírása

Karöltve a kardió edzésekkel, a súlyemeléssel és a célzott étrenddel, mind arra vágyunk hogy megszabaduljunk felesleges zsírszöveteinktől, hogy jól nézzünk ki a strandon, vagy sikereket érjünk el egy versenyen, vagy csupán csak arra vágyunk, hogy fizikálisan jól érezzük magunkat a testünkben. Ezeknek a céloknak az elérésében manapság már igen elterjedt a termogén termékek használata.

Sajnos a táplálékkiegészítők világa a mai világban nem segít azzal, hogy több tucat, akár kétes hátterű terméket is piacra dob, amelyeknek nincsen bizonyított jó hatása az emberi test számára. Sőt sokszor akár ezek a hamis termékek csupán csak stimulálják a központi idegrendszert, s ezáltal csak lángok tudnak fel-fel törni melyek hamis képet adnak az emberek számára hiszen ez nem igazi termogén folyamat.

Az sem kizárt manapság, hogy olyan termékeket is találunk amelyben megtalálhatóak jó hatású alapanyagok amelyek valóban segítenek az emberi test számára de a rossz adagolás, vagy a felesleges összetétele miatt ezek is csak csupán ipari szemétnek minősülnek, melyek rontják a gazdaságot.

Fontos kihangsúlyozni, hogy a termogén anyagok nem befolyásolják az emberi szervezet működését,, ha azok nem követik a megfelelő étrendet, de ha a sportoló olyan terméket választ,, amelyben valódi hatékonysággal rendelkeznek az alkalmazott elemek és a dózisok is megfelelőek, akkor még mindig jó „lendületet” adhatnak az anyagcserének illetve segíthetnek a  szinergiában, és a testet tovább hajtják a cél felé. A célzott táplálkozás alapjai nélkül ezek nem túl hatékonyak.

A Yamamoto tanulmányokban mindig a legjobb nyersanyagokat és a valódi tudományos háteret keressük a piacon minden egyes termék megalkotásakor. Egyik remek példa erre az Ai-LIPOROL®, az erőteljes új generációs termogén (hőfejlesztő) táplálékkiegészítő. A termék tipológiájával járó forradalom új hatásos és szinergikus aktív elemek beillesztéséből adódik, hogy a legjobban elősegítsék a felhalmozott zsírok hőkeletetkezését és mozgósítását anélkül, hogy szükségtelenül (és károsan) gazdagítják a stimulánsokat. A cél elsősorban a zsírégetés, és a mellékvese vérzésének megakadályozása, illetve az anyagcsere szintjén a zavarok kialakítása. Mi az, ami így "hatékony"? kérdezik sokan, a válaszom az hogy az elemek cselekvésének szinergiája, és néhány új tudományos tény.
Így született meg az Ai-LIPOROL, egy aktív összetevőkből álló, zsírégető erő, mely célzottan hat a lerakódott zsírok elégetésében.
 
Egy tanulmányban megtalálható, hogy a Guineai paprika vagy más néven paradicsomszemek, egy Afrikában használt nagyon egészséges fűszernövény magjai melynek csípős aromája van, jótékony hatással vannak az anyagcserére. Az embereken elvégzett kutatások kimutatták, hogy a hőtermelés erős növekedését jelentette ezen magok szedése, mivel a fehér zsírszövetet barna zsírszövetké alakítják át, a glikémiát jobban ellenőrizve és befolyásolva a zsigeri zsírokat.
 
Emlékeznünk kell arra, hogy ez a zsírszövet a túlsúly és az elhízás ellensége, vagy mindazoknál, akik fogyni akarnak, mert az adipocitákban lévő felesleges lipid tárolása helyett „hő-diszperzióval” serkenti az ártalmatlanítást. Egyszerűen a barna zsírszövetet, a felesleges zsírt égeti, és a paradicsomszemek a termogenikus rendszer nagy aktivátorai.
 
Ha meg kell vizsgálnunk, hogy mi az igazi újdonság olyan táplálékkiegészítőkben, amelyekben a kulcs a  zsírégetés, amelyek most egyre elavultabbak vagy túlzott és néha káros idegstimulációra hajlamosak, itt a válasz: a tudományos kutatással való alátámasztás.
 
A chilli fűszerességét az egyik alkaloidje, az kapszaicin határozza meg, amely jól dokumentált tulajdonságokkal rendelkezik a termogenezis fokozásában a zsírsavak használatának mozgósításával, illetve a felhalmozódás gátlásával is. A paradicsomszemekhez hasonlóan a kapszaicin és a kapszaicinoidok képesek a barna zsírszöveteket aktiválni, s így igen nagy hatással vannak a hőtermelésre a szervezetben.
 
A kapszaicin és más kapszaicinoidok a TRPV1 receptorok erős agonistái (egymás ellen ható párjai), és így képesek a barna zsírszövet további aktiválására, előnyben részesítve a felesleges zsírok hőveszteségét, ezzel elősegítve a zsírégetést. Ezenkívül ezek a molekulák a szimpatikus rendszer általános aktiválódását indukálják, amely a noradrenalin felszabadulása révén stimuláló hatást fejt ki a BAT aktivitására.
 
A zöld kávé a klorogénsav hatásának köszönhetően beavatkozik az emésztésbe, csökkenti a bélben asszimilálódó szénhidrátok mennyiségét, és ezáltal korlátozza az egyes étkezések kalóriabevitelét, zavarva a májban a cukrok felszabadulását, így stabilizálja a glikémiát, és arra ösztönzi az emberi testet, hogy  felhasználja a saját feleslegesen elraktározott zsírtömegét energiaforrásként, csökkentve a máj glikogenolízisét a glükóz-6-foszfatáz enzim gátlásával. Ráadásul a zöld kávé gátolja a lipázokat, emésztőenzimeket, amelyek szerepe a trigliceridek befolyásolása, és ezáltal csökkenti a zsírok emésztését és azok felhalmozódását a májban és a test egyéb részeiben.
 
A glükomannán, más néven ördögnyelv, a konjac növényből kivont vízben oldódó diétás rost. A kutatások kimutatták, hogy alkalmazása hozzájárul a teljesség érzésének növeléséhez, a székrekedés enyhítéséhez és a vércukorszint csökkentéséhez, valamint a koleszterin és a testsúly csökkenéséhez. Vízzel összekeverve a glükomannán gélként nagyobbá válik, és a térfogatát az eredeti méret 17-szeresére növelheti. A gyomorban levő rost, a térfogat-változást a víz elnyelésével okozza, és a kiterjesztésével az ördögnyelv sok helyet foglal el a gyomorban, ezáltal azonnali teljességérzetet teremt.
 
Ezen túlmenően a glükomannán (ördögnyelv), támogatja azon étrendeket melyeknél a fogyás a cél, mivel a gyomorban és a belekben belül elnyeli a zsírt, így gyorsan áthalad a testen, elősegítve a kiválasztást, nem pedig asszimilációt.

Zöld tea: számos erős antioxidánsot tartalmaz, beleértve az epigallocatechin gallátot vagy az EGCG-t. Ez az elem, a koffeinnel együtt, amely szintén a zöld teában található meg, erős képességgel rendelkezik a szervezet anyagcseréjének stimulálására, és ezáltal a fogyás termogenezissel történő felgyorsítására.
 
Ezenkívül a zöld teaben jelen lévő katekin polifenolok stimulálják az izomsejteket és a májat, hogy több zsírsavat használjanak. Ráadásul a zöld tea teofilinnel és teobrominnal gazdag, két, a diurézist elősegítő anyag. A glükóz zsírsejtek szállítását gátló katekinnek köszönhetően a vércukorszint növekedése mérsékelt. Ha az inzulin stabil és nem változik, az éhségérzet még nagyobb, így ez korlátozza az "éhség támadásokat" és az erőfeszítéseik tönkretételének kockázatát, talán még azt is hogy olyan élelmiszereket fogyasszunk, amelyek felesleges és káros kalóriákat adnak a szervezetünknek.
 
A fekete csokoládéban lévő teobromin (kakaó) a koffeinhez hasonló xantin, amely serkenti a központi idegrendszert, de nem annyira „agresszív”. Ez azonban rendkívül ergogén anyag, hosszan tartó hatással, amely segít ellensúlyozni a koffein használatával kapcsolatos összeomlásokat, és nem okoz függőséget. A teobrominnak tehát lipolitikus hatása van, mivel növeli a hőtermelést anélkül, hogy szorongást vagy szívdobogást okozna, javítaná az inzulinérzékenységet, elkerülve a glikémiák és az éhínség tüneteit és túlfeszültségeit, és elősegíti az értágulást, az izmok helyes működését és a szív egészségét.
 
Keserű narancs olyan citrusféle melynek tulajdonságai jól ismertek a termogén aktivitásuk miatt. Extraktumok egy bizonyos összetételét tartalmazza (sineprin, N-metil-tiramin, hordenin, oktopamin, tiramin), mely az anyagcserét stimuláló képességgel rendelkezik, lehetővé téve ezzel főként a májban és zsírszövetben lerakódó zsírok hő- és energiatermelés elősegítését. Kimutatták, hogy a citrusz-aurantiumban található "szimpatomimetikus" alkaloid, a szineprin a béta-adrenerg receptorok stimulálásával növeli a zsír anyagcserét, és teljes mértékben együttműködik a koffeinnel, fokozza és meghosszabbítja hatásait.
 
 
FIGYELMEZTETÉS: ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítőket nem szabad a változatos étrend helyettesítésére használni. Fontos a változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód. Tartsa távol a gyermekektől. Ne haladja meg a 400 mg koffein napi bevitelét különböző forrásokból.
 
 
 
 

 

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek