Leírás

Szinte minden edzés előtti formula elengedhetetlen összetevője az L-arginin vagy az AAKG. Ezek a termékek a vérbőség fokozása által növelik a „bedurranást” (az edzett izomcsoport nagyobbnak tűnhet az edzések során). Mivel több vér kerül az izmokat tápláló erekbe, magától értetődőnek tűnhet, hogy a teljesítményünket is növeli, mivel az izmok több oxigénhez, glükózhoz juthatnak a vérből.

Az alfa-ketoglutarát az anyagcsere folyamatok egyik legfontosabb nitrogén transzportere.
Az arginin, mint a nitrogén-oxid (NO) előfutára, egyre népszerűbb a sportolók körében.
Az alfa-ketoglutarát egy keto sav, amely a glutamát dezaminálása során keletkezik, és szerepet játszik az emberi sejtek energiafolyamataiban.

Tápanyag-információ

90 tabletta  
Táplálkozási információk
Napi adag: 3 tabletta
Adagok konténerenként: 30
  Napi adag (3 tabletta)
L-arginin-alfa-ketoglutarát 3000 mg
Összetevők: L-arginin-alfa-ketoglutarát, töltőanyag: mikrokristályos cellulóz, stabilizátor: hidroxi-propil-metil-cellulóz; csomósodásgátlók: zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid.
Utasítások: 3 tablettát vegyen be naponta egyszer vízzel 20-30 perccel a fizikai aktivitás előtt, vagy nappal vagy éjszaka lefekvés előtt, éhgyomorra.

 

FIGYELMEZTETÉSNe lépje túl az ajánlott napi adagot. Egyetlen étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást és a normál ütemű életmódot. A gyermekek három év alatt ne férhessenek hozzá. Hűvös és száraz helyen tartandó. Kerülje a hőforrások és a napfény hatását.

 

Termék címkék:
L-arginin AAKG

Akg TABS

Kiszerelés
90gr
Íz
Nincs
4.475 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. május 20.
Nem értékelt

Ez a termék arginin aminosavat tartalmazó táplálékkiegészítő, amely hasznos a csökkentett étrendi bevitelnél.

Az L-arginin egy nem esszenciális aminosav, ezt ugyanis a szervezet képes előállítani a táplálkozás során.

Az AAKG az arginin-alfa-ketoglutarát rövidítése, amely az arginin mellett tartalmaz még egy extra molekulát. Az AAKG rendelkezik az L-arginin előnyeivel, azonban kifejt egy extra hatást, növeli az ATP (adenozin-trifoszfát) szintézist.

Kinek ajánljuk:

Minden sportolónak, aki edzés során szeretné növelni a teljesítményét, valamint az izmok teltségét.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.