Leírás

A lazac fehérje hidrolizátum táplálékkiegészítője (Amizate®)

Az AlphaTECH egy olyan táplálékkiegészítő, amely 100% hidrolizált lazac fehérjével készült, tökéletes választás egy sport ember számára.

Az enzimek termelési folyamata utánozza a szerves élet emésztő rendszerét, így egy egyedülálló terméket létrehozva, amely kizárólag természetes aminosavakból, rövid peptidekből, és mikro-tápanyagokból áll.

Ez a termék kivételes tápértéket tartalmaz, illetve megtalálható benne az összes olyan összetevő amely a fehérje szintézishez és az emésztési folyamatokhoz szükséges.

Az AlphaTECH kiegyensúlyozott aminosav összetétellel rendelkezik, amely az emberi szövetekre jellemző. A termék aminosav tartalma körülbelül 75%. 60 illetve több százalékban szabad aminosavakként vannak jelen, a maradék esetben ( 40%), rövid peptidekként találhatóak meg melyeknek a molekuláris mérete kisebb mint 560 Dalton.

A molekulasúly-elosztási analízis (MALDI), azt mutatja, hogy az Amizate termékben csak nagyon kevés olyan molekula van amelynek 560 Daltonnál kisebb lenne a súlya. Az Amizate 60%-ban szabad aminosavakból áll, a fent maradó 40% pedig rövid peptidekből áll (rövid aminosav láncban). Ez különösképpen fontos, hiszen csak a szabad aminosavak és a rövid peptidek képesek áthaladni a membránokon a bélrendszer artériáihoz.

Peptidek:

 • Anszerin (beta-alanyl-N-methylhistidine)
  • Egy dipeptid amely egy B-alalint és egy hisztidint tartalmaz
  • Ismert tevékenység: antioxidánsokat tartalmazó peptid, csökkenti a fáradságot
 • Lizin-prolin
  • Ismert aktivitás: ACE gátló aktivitás, antioxidáns peptid
 • Izoleucin/Leucin prolin
  • Ismert aktivitás: ACE gátló hatás, gátolja a dipeptidil-amipeptidáz IV. enzimet

Az eredmény egy egészséges, és kiegyensúlyozott táplálékforrás, amely kompakt, biztonságos, gyors és teljes megemésztést vezet. (magas biológiai hasznosíthatóság). Illetve támogatja a szervezet összes létfontosságú funkcióját.

A világ egyik legjobb tápanyag-időzítési megoldásával rendelkezik ez a termék, illetve a legmagasabb biológiai hozzáférhetőséggel és a leggyorsabb felszívódással rendelkezik.

Lenyeléskor a termék aminosavai és egyéb összetevői közvetlenül a patkóbél hámsejtjeibe és bélfalon keresztül a véráramba szívódnak fel. Innen tovább utazva a szervezetben, új fehérjéket hoznak létre a sejtekben és a szövetekben, hormonként (kémiai hírvivőként), enzimként ( biológiai katalizátorokként), a neurotranszmitterek (ingerületátvivő anyag) előfutáraként, amelyek az egyik idegtől a másikig terjedő üzeneteket hordozzanak, a célszövetként, antitestként vagy hordozóként a lipidek vérben történő szállítására, vagy számtalan más feladat elvégzésére.

Az AlphaTECH egy különleges táplálékkiegészítő, amely természetes úton lett előállítva. Ez a természetes módja és útja arra, hogy ellássuk és ezáltal felépítsünk egy egészséges emberi testet.

A termékben megtalálható az aminosavak teljes köre ( ezek közül mindegyike természetes formájában, L-alakban van jelen benne): alanin, arginin, aszparaginsav, aszparagin, cisztin, cisztein, fenilalanil, glutaminsav, glutamin, glicin, hisztidin, hidroxiprolin, leucin, lizin, metionin, prolin, szerin, treonin, tiroxin, triptofán, tirozin, taurin és valin. Ezen kívül még kis mennyiségű hidroxi-lizin, p-alanin és ornitin van jelen a termékben.

Az AlphaTECHben legalább 3 olyan peptid van a 120ból, amelyeknek ismert bioaktivitásuk van: anszerin, lizin-prolin és izoleucin/leucin-prolin.

Ebben a termékben számtalan vitamint, nyomelemeket és ásványi anyagokat találhatunk, amelyek létfontosságú funkciót töltenek be a szervezet fent tartásában. Valamint még megtalálhatóak telitett és telitetlen zsírsavak is.

Az AlphaTECH mikro-tápanyagai közé tartozik a: vas, cink, jód, kálcium, klorid, magnézium, nitrogén, foszfor, kálium, szelén, B1 vitamin, B3 vitamin, B6 vitamin, C vitamin.

Bár az aminosavak előnyei jól ismertek, a jelenlegi kutatások kezdik felfedni a peptidek (rövid aminosav-láncok) által játszódott nagyon fontos szerepet az immunrendszer erősítésében, hozzájárulva ezzel a neurotranszmitterek szintéziséhez és más alapvető  anyagcsere funkciók támogatásához.

Tápanyag táblázat:
 

300 kapszula  
Középelemzés
Napi adag 1 kapszula
Adagolók 300 adagonként
  Mennyiség adagonként
Fehérje 400mg
 

Összetevők: lazac fehérje hidrolizátum (Amizate®), kapszula (zselatin), csomósodásgátló szerek: zsírsavak magnéziumsói, citrom illóolaj.

Hogyan kell használni: naponta egy kapszulát bő vízzel.
 

FIGYELMEZTETÉS: ne haladja meg az ajánlott napi adagot.Az étrend-kiegészítőket nem szabad a változatos étrend helyettesíteni. A változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód fontos. Tartsa távol a kisgyermekektől.Terhesség és szoptatás ideje alatt fogyasztása tilos! Száraz helyen tartandó.

AlphaTECH

Kiszerelés
300gr
Íz
Lazac
11.990 Ft
Elérhetőség: Szállítás alatt
Várható szállítás: 2021. április 29.
Nem értékelt

Az AlphaTECH egy egyedülállóan új termék, amelyet egy friss tengeri fehérjeforrásból (atlanti lazac) gyártanak, egy modern élelmiszeripari termelési létesítményben.

A világ egyik legjobb tápanyag-időzítési megoldása a legmagasabb biofelhasználással, mely rendkívül gyorsan felszívódik.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.