Leírás

A fehérjét nem kell senkinek sem bemutatni: az élet építőkövének tekintik, testünk minden sejtjében megtalálható. A fehérje olyan aminosavakból áll, amelyek hosszú láncokban kapcsolódnak egymáshoz. 20 különféle aminosav létezik, és a különböző aminosavak elrendeződésének sorrendje segít meghatározni az adott fehérje szerepét. Esszenciális aminosavaknak (9 van ilyen: fenil-alanin, hisztidin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, treonin, triptofán, valin) nevezzük azokat, amelyeket a szervezet nem tud egyedül előállítani, ezekhez ételek fogyasztásával jut hozzá.

A BCAA 8:1:1 tabletta készítmény 8:1:1 arányban tartalmaz 3 fontos esszeniális aminosavat: leucint, izoleucint és valint. Mindháromnak kiemelkedő szerepe van az izomépítésben, ezért fontos, hogy folyamatosan pótoljuk mindhármat.

Tápanyag-információ

200 tabletta  

Átlagos elemzés

Adagolási méret (5 tabletta)
Adagok konténerenként 40
Egy adag adagonként
L-leucin 4000 mg
L-Valine 500 mg
L-izoleucin 500 mg
B1-vitamin 1,3 mg (118% *)
B6-vitamin 2mg (143% *)
* RI = Referencia bevételek
Összetevők: elágazó láncú aminosav-keverék (L-leucin, L-izoleucin, L-valin); stabilizátor: mikrokristályos cellulóz, csomósodásgátlók: szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), tiamin-hidroklorid (B1- vitamin ).
Hogyan kell használni: 5 tablettát vegyen be naponta egyszer vízzel vagy más kedvenc itallal, 30-40 perccel edzés vagy verseny előtt, vagy közvetlenül utána. Nem edzésnapokon a terméket a nap bármely szakában el lehet vinni.
FIGYELMEZTETÉSNe lépje túl az ajánlott napi adagot. Egyetlen étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást és a normál ütemű életmódot. A gyermekek három év alatt ne férhessenek hozzá. Tárolja hűvös, száraz helyen, szobahőmérsékleten.

Bcaa 8:1:1 200 Tablets

Kiszerelés
200db
6.590 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. május 20.
Nem értékelt

A BCAA 8:1:1 tabletta készítmény elágazó láncú aminosavakat tartalmaz,  B1 és B6 vitaminnal gazdagítva. 
A BCAA-k esszenciális aminosavak, amelyeket testünk képtelen előállítani, ezért az étrenden keresztül kell bevenni.

Az elágazó láncú aminosavak a mindennap edző sportolók étrendjének kiegészítésére szolgálnak. A termék tartalmazza a normál energia-anyagcserét támogató B1-vitamint és a B6-vitamint, amely segít csökkenteni a fáradtságot és támogatja a fehérje és a glikogén normális anyagcseréjét.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.