Leírás

A Smile Crunch által készített bio földimogyorókrémünk elsősorban növényi fehérjében gazdag étel. Telítetlen zsírok, azaz testünk „jó zsírjainak” forrása, más néven Omega 3 és 6. Olyan elemeket is tartalmaz, mint az E- és B-vitamin, valamint ásványi anyagok (vas, kálium, foszfor és magnézium, de cink és réz is) .
 

Bio mogyorókrémünkről:

  • 100% szerves
  • Nem tartalmaz színezéket
  • Tartósítószer-mentes
  • Hidrogénezett olajoktól mentes
  • Nincs hozzáadott cukor és só

Miért van egy olajréteg a felszínen, elválasztva az alatta lévő krémtől?

Ez a szétválasztás az emulgeálószerek teljes hiányának bemutatása  az edény belsejében. A sima és tökéletesen homogén kenhető krémek emulgeálószer-tartalmuknak köszönhetik ezt a tulajdonságot.

A Smile Crunch  szerves és természetes termelést választott,  emulgeálószereket és tartósítószereket nem használ.

Ahhoz, hogy az értékes szerves és természetes Smile Crunch krémek puhák és kenhetőek legyenek, egyszerűen vegyen egy kanalat, és fúrjon lyukakat a megkeményedett krémbe, hogy az olaj visszajusson a belső térbe. Ezután keverje össze energiával minden irányban, amíg nem válik puhává és homogénné.

Mi a különbség a biotermék és az ipari termék között?

Számos tanulmány rávilágított arra, hogy a bioélelmiszerek mennyiben jobbak sok szempontból. Amellett, hogy nagyobb a táplálékfelvételük, minimális mennyiségű kémiai maradvány van bennük az ipari termékekhez képest. E különbségek hangsúlyozása érdekében a British Journal of Nutrition kutatásokat végzett, amelyek kiemelték azok előnyeit.

A Smile Crunch krémekben használt alapanyagok csak biogazdálkodásból származnak.

A termék 600 gr-os kiszereléssel kapható.

Tápanyag-információ

Táplálkozási tények

100 g-onként 15 g-onként (1 evőkanál)
Energia 2559 kJ / 618 kcal 384 kJ / 93 kcal
Zsír
, amely telít
50 g
10 g
7,5 g
1,5 g
Szénhidrát
, amelyből cukor
8,9 g
5,7 g
1,3 g
0,9 g
Rost 9,5 g 1,4 g
Fehérje 28 g 4,2 g
0,01 g 0,002 g

Összetevők: organikusan pirított földimogyoró paszta.
 

Tartalmazhat tejet, mandulát, mogyorót, pisztáciát és más dióféléket, szezámmagot.

Bio földimogyoró-krém

3.590 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. január 20.
Nem értékelt

Sokan nem tudják, hogy van különbség a mogyorókrém és a mogyoróvaj között. A földimogyoróvaj (szélesebb körben elterjedt és iparosított) magas telített zsírtartalommal rendelkezik a hidrogénezett növényi olajok és a magok feldolgozási módja miatt, megfosztva őket előnyös tulajdonságaitól. Finomított cukrot vagy sót is tartalmaz.


A földimogyorókrém viszont nem tartalmaz hidrogénezett olajokat vagy finomított cukrot, de kizárólag az őrlési folyamat eredménye. Az általunk használt összes mogyoró organikus, vagyis termékünk csak természetes, organikus összetevőket tartalmaz, színezék és tartósítószer nélkül, minimalizálva annak környezeti hatásait.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.