Leírás

A citrulline-t almasavval kombinálva citrulline malate-t alkot. 

A citrullin egy nem esszenicális aminosav. Nagyon kevés olyan élelmiszer létezik, amely jelentős mennyiségű citrullint tartalmaz, a görögdinnye jelentős kivétel.

Számos fehérje tartalmaz citrullint, és mindkét hatóanyag (citrulline és az almasav) kulcsfontosságú köztes anyag a metabolikus-ciklusokban.
Az L-citrullin integrációja hasznosnak bizonyult a vér arginin (valamint a citrullin) szintjének növelésére, amely rendelkezésre áll a nitrogén-oxid szintéziséhez, valamint a többi kapcsolódó funkcióhoz.
Amikor az arginin a fokozott hozzáférhetőség révén nitrogén-monoxiddá alakul, értágító hatást vált ki a szív- és érrendszer stimulálásával, és javítja az erek reflex rugalmasságát.
A nitrogén-monoxid által kiváltott értágulatot az orvosok enyhe merevedési zavarok kezelésére használják, a spotolók pedig a vérellátás növelésével javítják teljesítményüket, így több oxigén és tápanyag jut a munkában részt vevő szövetekbe.

A citrulin-malát pótlás népszerű a keményen edző sportolók és testépítők körében.

Tápanyag-információ

90 tabletta

Átlagos elemzés

Adagolási méret (3 tabletta)
Adagok konténerenként 30
  Egy adag adagonként
Citrullin-malát 3 gr

Összetevők : L-citrullin DL-malát, töltőanyag: cellulóz; csomósodásgátló: talkum, zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid.

Hogyan kell használni: 3 tablettát vegyen be naponta egyszer, vízzel vagy más kedvenc itallal, körülbelül 20 perccel edzés előtt. Nem edzésnapokon a terméket a nap bármely szakában el lehet vinni.

FIGYELMEZTETÉSNe lépje túl az ajánlott napi adagot. Egyetlen étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást és a normál ütemű életmódot. A gyermekek három év alatt ne férhessenek hozzá. Ne használja terhesen vagy hosszabb ideig anélkül, hogy konzultálna orvosával. Tárolja hűvös, száraz helyen, szobahőmérsékleten.

Citrulline MALATE

Kiszerelés
90gr
Íz
Nincs
5.590 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. május 20.
Nem értékelt

A Yamamoto® Nutrition bemutatja a Citrulline MALATE étrend-kiegészítőt, amely 3 gramm citrulline malate-t tartalmaz, olyan sportolók számára is alkalmas, akik intenzív fizikai aktivitásra készülnek.

Általánosságban sok kutatás azt bizonyítja, hogy a megfelelő citrullinpótlás hatására:

  • csökken a vérnyomás és javul a véráramlás, különösen magas vérnyomásban és más kardiovaszkuláris problémákban szenvedők számára
  • javul a teljesítmény, csökken a fáradtság és javul az állóképesség mind az aerob, mind az anaerob testmozgáshoz. 

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.