Az oldalon sütiket használunk (persze csak diétásat) az elfogadáshoz klikk.
Termékek Menü

Fizess Bankkártyával!

Vásárlás

Hogyan tudok Barionnal fizetni egy webshopban?

Ha egy webshopban ha a fizetési lehetőségek közül a Bariont választod (és miért ne tennéd?) a biztonságos Barion fizetési oldalra jutsz. Miután leellenőrizted a vásárlás részleteit (pl. hogy milyen termékeket, szolgáltatásokat fogsz megvásárolni, rendben van-e az ár). Ha mindent rendben találsz, mehet a fizetés. Ha már Barion ügyfél vagy, e-mail címed és jelszavad segítségével be tudsz lépni, és bankkártyáid egyikéről, vagy előre feltöltött Barion egyenlegedről fizethetsz. Ha még nem vagy Barion ügyfél (ejnye, ejnye) akkor bankkártyád adatainak megadásával tudsz fizetni, és a végén lehetőséged van beregisztrálni. A regisztráció nem kötelező, de megéri, mert ingyenes és soha többé nem kell bepötyögnöd a kártyád adatait.

Tipp: A vásárlást bármikor megszakíthatod a Mégsem gombra kattintással.

Van díja a vásárlásnak Barionnal?

A vásárló számára nincs, és nem is lesz. A kereskedők fizetnek egy szerény díjat, ami fedezi a bankkártya feldolgozás költségét. Több csomagunk van, ezeket mindig az aktuális kondíciós list tartalmazza.

Mennyi ideig tart a vásárlás Barionnal?

A vásárlás összege gyakorlatilag akkor érkezik meg a webshophoz, amikor Te a megerősítő ablakban az Fizetek gombra kattintasz – olyan, mintha készpénzzel fizetnél valakinek a pénztárcádból.

Ha Barionnal fizetek, mentesülök a tranzakciós illeték alól?

Igen! A Barionon belüli tranzakciókra nem vonatkozik a tranzakciós illetékről szóló törvény, ezért lehetséges, hogy a legtöbb tranzakció díjmentes, vagy nagyon kedvező díjazású.

Hogyan tudom megnézni, hogy mit vásároltam Barionnal?

Bejelentkezés után a Történet menüpontban megtekintheted az összes korábbi tranzakciódat, így a vásárlásaidat is. Az adott tranzakció részleteinél az eladón, az összegen és a dátumon túl láthatod a megvásárolt termékeket, szolgáltatásokat is. Fontos! Nem minden webshop adja át ezeket az adatokat, így ebben az esetben sajnos nem elérhető a vásárolt termékek, szolgáltatások listája.