Leírás

A ChondrActiv ™ egy keverék, szabványosított formában, az ízületek egészségének három kulcsfontosságú elemének nagyon magas biohasznosulásával:

  • a csirke porcából származó II. Típusú kollagén (55%), amely segíti magát a porcszerkezetet, amelyen az ízületeink alapulnak, valamint befolyásolja a test egész területén található kötőszöveteink egészségét,
  • a kondroitin-szulfát (12%), amely sok megkötött vízzel együtt az ízületi porc rugalmasságát szolgálja, valamint
  • a hialuronsav (1,5%), amely jelentős támogatást nyújtanak az ízületekhez és az ízületi folyadékhoz

A glükózamin fokozza az ízületi hártya hialuronsav termelését, gátolja a gyulladásos folyamatok kialakulását, megelőzve a gyulladásos sejtek által kiváltott porckopást. Ugyanakkor a már kialakult gyulladás esetén a gyulladásos sejtekből kiszabaduló porcbontó enzimek működését is gátolja. Bizonyítottan gátolja a porckárosodást, segíti a porcregenerációt, csökkenti az ízületi fájdalmat és duzzanatot, ezáltal javítja az ízületi mozgékonyságot.

Egyre gyakrabban hallani a Boswellia gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásáról, amelyet a sportban és / vagy traumatológiában széles körben alkalmaznak. A boswelliából boszvinsavakban, tetraciklusos savakban és poliszacharidokban gazdag gumigyantát vonnak ki, ami erős gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású. Ez a művelet a fájdalom és a duzzanat csökkentésén, valamint az ízületek mozgékonyságának javulásán keresztül nyilvánul meg, még a trauma vagy a különféle sérülések utáni gyógyulás fázisaiban is. Ezek az erőteljes hatóanyagok valójában gátolják az 5-lipoxigenáz enzim működését, amely hatóanyag a gyulladásos folyamatokat elősegítő anyagok előállításáért felelős. Továbbá gátolják az elasztázokat, erősen roncsoló enzimeket, amelyek megtámadják és rontják a szövetek rugalmas részét, amelyben gyulladásos folyamat zajlik. 

A C-vitamin jelenléte hozzájárul a kollagén normális képződéséhez a porcok fiziológiai aktivitása szempontjából.

D-vitamin szükséges a csontképződéshez, emellett elősegíti a kalcium és a foszfor felszívódását a bélrendszerből.

Tápanyag-információ

60 kapszula  
Átlagos elemzés  
Adagonként (3 kapszula)  
Adagok konténerenként: 20  
  Adagonként (3 kapszula)
Chondractiv®
melyik II típusú kollagén
melyik kondroitin-szulfát
melyik hialuronsav
600 mg
330 mg
72 mg
6 mg
Glükózamin HCI
, ebből glükózamin
400 mg
332 mg
Boswellia-kivonat (BosLIQ® AKBA)
, amelyből acetil-11-keto-β-boswellinsav
membrán
200 mg
10 mg
16 mg
D-vitamin 5 μg (100% *)
C vitamin 100 mg (125% *)
* RI: referencia bevitel
Összetevők: Chondractiv® (55% II-es típusú kollagén, 12% kondroitin-szulfát és 1% hialuronsav hidrolizált csirke porcból), glükózamin-HCl, kapszula (üvegezőszer: hidroxi-propil-metil-cellulóz; szín: titán-dioxid), BosLIQ® AKBA [ Boswellia száraz kivonat ( Boswellia sacra Flueck syn. Boswellia carteri Birdw) gumigyanta 50 g / kg acetil-11-keto-β-boswellinsav (AKBA), 80 g / kg membrán], L-aszkorbinsav (C-vitamin), anti sütőanyagok: zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid; kolekalciferol (D-vitamin).

A Chondractiv® a DIANA FOOD védjegye.
A BosLIQ® a Biosfered Srl bejegyzett védjegye.
Hogyan kell használni: 3 kapszulát vegyen be naponta vízzel.
 
FIGYELMEZTETÉSNe lépje túl az ajánlott napi adagot. Egyetlen étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást és a normál ütemű életmódot. A gyermekek három év alatt ne férhessenek hozzá. Tárolja hűvös, száraz helyen, szobahőmérsékleten.

Flex FORMULA

6.290 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. május 20.
(1)

A Yamamoto® Nutrition bemutatja a Flex FORMULA® új változatát, amely minden sportoló számára alkalmas, akik tevékenységük intenzív gyakorlása során az ízületeket és az inak szerkezetét folyamatos stressznek vetik alá. Az új formula megújult formában kerül forgalomba, II. Típusú kollagénnel, hialuronsavval, kondroitin-szulfáttal "ChondrActiv™” formulában, glükózaminnal, Boswellia kivonattal (BosliQ®AKBA), D-vitaminnal és C-vitaminnal.

Vásárlói vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2020. 04. 11.
Nagyon jó a termék és a online rendelés is gyors és pontos köszönöm.