Leírás

Prémium minőségű edzés előtti készítmény

A GlycoBol egy olyan narancsos ízesítésű táplálékkiegészítő, amely olyan sportolóknak ajánlott, akik intenzív és tartós fizikai terhelésben vesznek részt.

Csak a Yamamoto Nutrition használja a Japánban gyártott CLUSTER DEXTRIN 100%-ot.

Kimerítő testmozgás után a vázizomzat glikogéntartalma csökken és izomfáradság állna be.

A jótékony hatás elérése érdekében a terméket melyben a szükséges szénhidrátok megtalálhatóak, 4 gramm/testtömeg kilogrammokként szükséges fogyasztani. Egy intenzív és megterhelő edzés után körülbelül 4 órával kezdődnek a vázizomban lévő glikogén raktárok kiürülése és az izomfáradság, és körülbelül 6 órával utána fejeződik be.

Ez az új kategóriás szénhidrát alapú táplálékkiegészítő a "tervezett glükózpolimerek" vagy nagymértékben elágazó ciklodextrinek  (HBCD) miatt, a következő hatalmas előrelépés a a különböző szénhidrát alapú termékek között a piacon.

A HBCD egy új típusú glükóz-polimerek, melyeket a viaszos kukorica és az adott enzim közötti reakció során állítanak elő, ezáltal mint egy ciklusos szerkezetet alkotva.

Az eredmény pedig egy ideális tulajdonságú glükóz-polimer: 160 000 DA molekula súlyú, nagyon alacsony ozmolalitással rendelkező anyag, mely képes nagyon gyors gyomorürítésre.

Adagolás: 

A GlycoBol tartalaz egy mérőkanalat, mellyel könnyedén tudsz kimérni 4grammot, ezt 250 ml vízben vagy más kedvenc italban könnyedén elkeverheted. Ajánlott edzés előtt 20 perccel, vagy edzés közben alkalmazni. 

Tápérték táblázat: 

500 gramm

  narancs

Középelemzés

   

Dózis szerint 4 darabka (30 g)

  100 g-onként 30 g-onként
Energia 376Kcal / 1600KJ 113Kcal / 480KJ
Zsír
telített zsírsavak
0 g 0 
g
0 g 0 
g

arbohidrát 
cukrok

94g 
1,8g
28g 
0,6 g
Fehérje 0g 0g
0g 0g

Összetevők:  nagyon elágazó ciklikus dextrin (Cluster Dextrin®), íz, édesítőszerek: szukralóz, aceszulfám K; szín: karotinok.

FIGYELMEZTETÉS: ne haladja meg az ajánlott napi adagot.Tartsa távol a kisgyermekektől. Az étrend-kiegészítőkel nem szabad a változatos étrendet helyettesíteni. A változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód fontos. Hűvös, száraz helyen szorosan zárva kell tartani.

Glycobol

Kiszerelés
500gr
Íz
Narancs
6.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. május 20.
Nem értékelt

Erőszint növekedés, jobb fókusz, hatékonyabb edzés

A GlycoBol egy olyan narancsos ízesítésű táplálékkiegészítő, amely olyan sportolóknak ajánlott, akik intenzív és tartós fizikai terhelésben vesznek részt.

Kinek ajánlom?

  • Ha intenzív és hosszú edzéseket végzel 
  • Ha szeretnéd elérni a kitűzött céljaid
  • Ha a minőséget keresed

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.