Leírás

Egyes gyógynövény-kiegészítők önmagukban vagy egymás hatását növelve hatékonyan segíthetik a férfiakat a merevedés elérésében és fenntartásában. A YAMAMOTO® kutatási és fejlesztési részleg folyamatos munkájának köszönhetően speciális aktív elemek keverékén alapuló táplálék kiegészítő jött létre.

A Virafil® keveréket teljesen természetes összetevőkből állítják össze, a tudományos irodalomban bizonyított aktivitástól kezdve a férfiak "intim" problémáinak kezelésére: L-Citrullin, Maca, Muira Puama, Damiana, Ginkgo Biloba és Koreai ginzeng.

Adagolás: Adjon 1 tasak (3 g) Virafil®-t 180 ml vízhez

Nettó tartalom: 36 g

Tárolás: száraz, hűvös helyen tartandó.

FIGYELMEZTETÉS: ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítőket nem szabad a változatos étrend helyettesítésére használni. Fontos a változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Ha véralvadás-gátlót vagy trombózisképződést gátló gyógyszert szed, kérjük, konzultáljon orvosával a termék szedése előtt; terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott a termék használata. Hűvös és száraz helyen tartandó. Kerülje a hőforrások és a napfény hatását.

Paraméterek

Kiszerelés 12db

Virafil

Kiszerelés
36gr
Íz
Grapefruit
4.490 Ft
Elérhetőség: Szállítás alatt
Várható szállítás: 2021. május 31.
Nem értékelt

ÖSSZETÉTEL ÉS HATÁS

A fő összetevő az L-Citrullin, amely nem esszenciális aminosav és az arginin prekurzora, amely elősegíti a nitrogén-oxid szintézisét, fokozva az értágulatot és a véráramlást a szövetekben és a végtagokban, beleértve a férfi nemi szervek területét is. Szájon át szedve azonban az arginint nagyrészt a gyomor emészti meg, így a vizsgálatok megerősítik, hogy a prekurzor Citrullin felvételével az arginin szintje a vérben dózisfüggő módon jelentősen megnő. A testépítők a citrullint edzés előtt gyakran használják sportteljesítményük javítására, különös tekintettel az edződő izmok véráramlásának maximalizálására, de az utóbbi időben egyre népszerűbb, mint "hím" táplálékkiegészítő mérsékelt / közepes méretűek számára - mérsékelt merevedési zavar esetén.

A növényi kivonatok táplálkozási világában a perui maca valóban kiváló tulajdonságokkal rendelkező toniknak számít, amely javítja a fizikai teljesítményt és az állóképességet. Ez a tápanyagban gazdag gumó, amely a Dél-amerikai Andokban honos, az inkák elsődleges energiaforrása volt, és manapság sok sportoló számára, és ezen kívül még sok más, közös energiájú "tonikává" válik. Tanulmányok azt is kimutatták, hogy a maca gyökér segíthet a hormonok egyensúlyának helyreállításában, valamint ritka példa a jódban gazdag növényre, amely a pajzsmirigy szabályozásához nélkülözhetetlen ásványi anyag. Észrevehetően növekszik az energiaszint, fokozott munkaképességgel, még stressz alatt is, és nagyobb a mentális tisztaság. "Élénkítő" szerepére azonban fokozott figyelmet fordítanak, mivel a maca állatokban és emberekben is fokozhatja a libidót és a szexuális teljesítményt, amint azt számos tanulmány bebizonyította. Ennélfogva Maca legfőbb előnye az "afrodiziákum" minősége. Tanulmányok bővelkednek ebben a témában, de talán a legjelentősebb az, amelyet a CNS Neuroscience & Therapeutics 2008-as kiadásában publikáltak. A tanulmányhoz a kutatók 16 résztvevőt (főleg nőket) elemeztek, akik szexuális problémákat tapasztaltak az antidepresszánsok folyamatos használata miatt. Miután hosszú ideig rendszeresen bevette a Maca gyökeret, az önkéntesek többsége jelentős javulást tapasztalt a libidóban. Tanulmányok azt is kimutatták, hogy a Maca-gyökér növeli a spermiumtermelést, és a magas glükozinolátszint miatt képes kezelni a férfiak merevedési zavarait, és kiváló gyógykezelést segítő anyagként tartják számon a természetgyógyászatban az impotencia és a merevedési zavarok vagy a férfiak meddőségének kezelésében.

A Virafil® koreai ginzenget is tartalmaz, mivel a közelmúltban számos tanulmány jelent meg, amely igazolja a tiszta kivonat hatékonyságát a nem súlyos merevedési zavarok kezelésében. Minden idők egyik leghatékonyabb gyógynövénye a stressz csillapítására, különféle hasznos egészségügyi tulajdonságokkal, szintén nagyon jó értágító, a nitrogén-oxid termelés jelentős növekedésének köszönhetően.

A ginkgo biloba szintén gyógynövény, amelyet évszázadok óta használnak a hagyományos orvoslásban, és egy híres vérhígító, amely nagyon hasznos a szövetek oxigénellátásának elősegítésére, amely elősegíti az agy működését és serkenti a memóriát. A Virafil® fent említett elemeihez hasonlóan az érerek értágítója és a vénák értágítója, ezért igazi csodaszer a vérkeringéshez. Tulajdonságai miatt a merevedési zavarok során alkalmazott természetes gyógymódok részévé is vált. Ez növeli a dopamin, az örömhormon szintézisét is, így a szexuális diszfunkció "kémiai" aspektusán is dolgozik.

A Muira Puama alkalmazását az amazóniai esőerdők őslakos törzsei ismerték általános revitalizáló hatása miatt, amely nagy energiát elősegítő tényezőként pozitív hatással van a szervezet általános állapotára. Érdekes módon azonban ezek az emberek elsősorban afrodiziákum tulajdonságai miatt használták. A "szeretet gyógynövényének" definiálva, azt a párosítási szertartások alkalmával alkalmazták. Amikor az első felfedezőknek köszönhetően Európába érkezett, a 20. század első évtizedeiben az angol növényi hagyomány részévé vált. A jótékony tulajdonságaiért felelős hatóanyagok jobban a kéregben és a gyökérben koncentrálódnak. A növényben található egyéb figyelemre méltó hatóanyagok a zsírsavak, illóolajok és növényi szterolok. A növény fő tulajdonságai ismét a szexuális erőnlét serkentésének hatékonyságához kapcsolódnak mind a férfiak, mind a nők körében.

A Virafil® hatóanyagai közül kevésbé ismert Damiana egy dél-amerikai pszichofizikai stimuláns, antidepresszív és tonizáló stimuláns hatású, amely fizikai vagy értelmi fáradtság, stressz és depresszió esetén alkalmazható, segít enyhíteni a szorongást. Damiana azonban érdekes tulajdonságokkal rendelkezik a szexuális szférában, különösen afrodiziákumként, ami nagy segítséget nyújt szexuális aszténia és pszichológiai eredetű férfi impotencia esetén. A hangulat kiegyensúlyozó hatása tehát a gerincvelői idegközpontok stimulációjával jár, amelyek ellenőrzik a nemi szervek működését. Különösen úgy tűnik, hogy Damiana az erekció központjára hat, amely a férfi kismedencei-szakrális paraszimpatikus idegrendszerében található.

A merevedési zavar létrejöttének számos okai ismertek:

  • az erekció megváltozott fiziológiájához kapcsolódik, szervi és / vagy hormonális jellegű;
  • egészségtelen életmód eredményeként: dohányzás, túlzott alkohol- vagy drogfogyasztás;
  • mély pszichés rosszulléthez kapcsolódó problémák (szorongás, súlyos stressz, aggodalom).

Abban az esetben, ha a merevedési zavar szervi problémából eredhet, javasoljuk, hogy haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.