Leírás

A fehérjét nem kell senkinek sem bemutatni: az élet építőkövének tekintik, testünk minden sejtjében megtalálható. A fehérje olyan aminosavakból áll, amelyek hosszú láncokban kapcsolódnak egymáshoz. 20 különféle aminosav létezik, és a különböző aminosavak elrendeződésének sorrendje segít meghatározni az adott fehérje szerepét. Esszenciális aminosavaknak (9 van ilyen: fenil-alanin, hisztidin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, treonin, triptofán, valin) nevezzük azokat, amelyeket a szervezet nem tud egyedül előállítani, ezekhez ételek fogyasztásával jut hozzá.

A BCAA 8:1:1 tabletta készítmény 8:1:1 arányban tartalmaz 3 fontos esszeniális aminosavat: leucint, izoleucint és valint. Mindháromnak kiemelkedő szerepe van az izomépítésben, ezért fontos, hogy folyamatosan pótoljuk mindhármat.

 

Tápanyag-információ

Narancs-citrom

300 gramm

Narancs citrom

Átlagos elemzés

Adagonként másfél kanál (5,5 g)

Másfél kanalanként (5,5 g)

BCAA

5000 mg

L-leucin

4000 mg

L-valin

500 mg

L-izoleucin

500 mg

B1-vitamin

1,3 mg (118% *)

B6-vitamin

2 mg (143% *)
* RI = Referencia bevételek

Összetevők: BCAA keverék [L-leucin, L-valin, L-izoleucin], sav: citromsav; aromák, édesítőszer: szukralóz, szín: paprikakivonat, B6-vitamin (piridoxin-HCl), B1-vitamin (tiamin-HCl).

Hogyan kell használni: oldjunk fel másfél adagolókanál (5,5 gr) port 150 ml vízben vagy más kedvenc italban, és naponta egyszer fogyasszuk el edzés vagy verseny előtt vagy közvetlenül utána. Nem edzésnapokon a terméket a nap bármely szakában el lehet vinni.

FIGYELMEZTETÉSNe lépje túl az ajánlott napi adagot. Egyetlen étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást és a normál ütemű életmódot. A gyermekek három év alatt ne férhessenek hozzá. Tárolja hűvös, száraz helyen, szobahőmérsékleten.

BCAA POWDER 8:1:1 300 gr

Kiszerelés
300gr
Íz
6.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. május 20.
(2)

A BCAA 8:1:1 készítmény elágazó láncű aminosavakat tartalmaz,  B1 és B6 vitaminnal gazdagítva. 
A BCAA-k esszenciális aminosavak, amelyeket képtelen előállítani, ezért az étrenden keresztül kell bevenni.
Az elágazó láncú aminosavak a mindennap edző sportolók étrendjének kiegészítésére szolgálnak. A termék tartalmazza a normál energia-anyagcserét támogató B1-vitamint és a B6-vitamint, amely segít csökkenteni a fáradtságot és támogatja a fehérje és a glikogén normális anyagcseréjét.


Az elágazó láncú aminosavak (BCAA) az esszenciális aminosavak 35% -át teszik ki az izomfehérjékben.

Vásárlói vélemények

4.00
2 értékelés
(0)
(2)
(0)
(0)
(0)
|
2018. 08. 23.
Vízzel szoktam használni. Nagyon könnyen oldódik és nagyon jó ez a narancsos íz is ;)
|
2018. 08. 23.
Vízzel szoktam használni. Nagyon könnyen oldódik és nagyon jó ez a narancsos íz is ;)