Leírás

GlycoBol® ULTRA

A GlycoBol ULTRA a GlycoBol továbbfejlesztett változata. 2014-ben a Yamamoto volt az egyik első az olyan cégeknek, akik olyan termékeket kezdtek el forgalmazni melynek glukóz polimerek voltak az alapjai: A HBCD és ezeknek a belső fontossága edzés közben.

A GlycoBol már történelmet írt és folytatja is hiszen termékei világszerte híresek illetve az egyik legtöbbet másolt terméknek számít világszerte.

Megerősítve a GlycoBol tapasztalatait, a Yamamoto kutatása és fejlesztése által megfogalmazta az úgynevezett "evolúciót". Ez egy teljesen új gondolkodás a belső edzéssel kapcsolatban. Újfajta gondolkodás a nitrogén-oxidról. Újfajta gondolkodás egy energia fejlesztő termékről. A GlycoBol ULTRA a forradalmi ENO-1 technológiával készült.

Az ENO-1: Az energia tiszta, nitrogén-oxid prekurzor, egy teljesen más megvilágításból figyelt kutatása és támogatása a nitrogén-oxid stimulálásnak, mely által a kívánt hatás erősebb és hatásosabb lesz. Ennek a támogatása érdekében egy hivatalos és tudományos tanulmány, hogy mennyire bizonyul hatékonynak ez az innováció.

Ez a termék a legmagasabb minőségű, és tisztaságú összetevőkből készül, hogy az edzés során a maximális teljesítményt nyújtsa. A GlycoBol ULTRA kifejlesztésénél a Yamamoto kutató a nitrogén-oxid mechanizmusaira koncentráltak. A mechanizmus javítása elképesztő előnyökkel járhat mind a növekedés mind a helyreállítás szempontjából. Ez a termék tökéletes mindenki számára aki kompromisszummentes teljesítményre vágyik.

A nitrogén-oxid stimulálása és energiája része az ENO-1 technológiának a GlycoBol ULTRA-ban.

FIGYELMEZTETÉS: ne haladja meg az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítőket nem szabad a változatos étrend helyettesíteni. A változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód fontos. Tartsa távol a kisgyermekektől. Terhesség, gyermekkorban vagy hosszabb ideig tartó terhesség esetén tilos orvoshoz fordulni. Ne lépje túl a 400 mg koffein napi bevitelét minden forrásból. Ne használjon lefekvés előtt, vagy közvetlenül az elkövetkező órákban, és ne alkoholt fogyasszon.

GlycoBol ULTRA

Kiszerelés
700gr
Íz
Grapefruit
15.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. május 20.
Nem értékelt
GlycoBol® ULTRA

A GlycoBol ULTRA a GlycoBol továbbfejlesztett változata. 2014-ben a Yamamoto volt az egyik első az olyan cégeknek, akik olyan termékeket kezdtek el forgalmazni melynek glukóz polimerek voltak az alapjai: A HBCD és ezeknek a belső fontossága edzés közben.

Összetevők: erősen elágazó ciklikus dextrin (Cluster Dextrin®), Yamamoto® ENO-1 [citrulin malát, ornitin aszpartát, L-leucin (Kyowa minőség), L-izoleucin (Kyowa minőség), L-valin (Kyowa minőség) L-lizin, L-tripin, L-tripon, L-tripinin, kálium, magnézium, B6-vitamin, L-alanin-L-glutamin (Sustamine) B12-vitamin], aromaanyagok, savasságszabályozó: citromsav, édesítőszerek: aceszulfám K, szukralóz; stabilizátor: zsírsavak szacharóz-észterei, hidroxi-propil-metil-cellulóz; lila sárgarépalé por.

1042ft/adag (17.5gr)

Használat: 350 ml vízhez vagy más kedvenc italhoz adjunk hozzá 4 kanállal (50 g),  naponta egyszer edzés után.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.