Leírás

10 tudományosan igazolt tény, amiért több fehérjét fogyasszunk:

  • Csökkenti az étvágyat és az éhség szintjét > teszi ezt azáltal, hogy a fehérje csökkenti a ghrelin hormon szintjét és növeli a jóllakottság hormon szintjét
  • Növeli az izomtömeget és az erőt > megfelelő fehérjebevitel elfogyasztása elősegíti az izomtömeg fenntartását és elősegíti az izomnövekedést
  • Jó a csontoknak > akik több fehérjét fogyasztanak, azoknál alacsonyabb a csontritkulás és a törések kockázata.
  • Csökkenti a késő esti nassolás iránti vágyat
  • Felgyorsítja az anyagcserét és a zsírégetést > az ételek emésztéséhez a testünk kalóriát éget el, ez a fehérjék esetén magasabb hőhatással jár, mint pl. a szénhidrátok vagy zsírok esetén.
  • Csökkenti a vérnyomást > egy tanulmány kimutatja, hogy a magas fehérjetartalmú étrend a vérnyomás csökkentése mellett az LDL (rossz) koleszterin, valamint a trigliceridek szintjét is csökkenti.
  • Segít fenntartani a fogyást> kimutatták, hogy a fehérje-bevitel mérsékelt növekedése segít a testsúly fenntartásában
  • Nem károsítja az egészséges veséket > Számos tanulmány hangsúlyozza, hogy a magas fehérjetartalmú étrendnek nincs káros hatása vesebetegségben nem szenvedő emberekre 
  • Segít a testnek helyreállni egy sérülés után
  • Segít abban, hogy testünk fitt maradjon az idő haladtával > A több fehérje fogyasztása az egyik legjobb módszer az életkorral összefüggő izomromlás csökkentésére és a szarkopénia megelőzésére

 

Tápanyag-információ

Táplálkozási információk (Karib álom) Napi adag (30 g) 100 g-onként
Energia 456 kJ / 107 kcal 1543 kJ / 363 kcal
Zsír 0,1 g 0,3 g
ebből telített zsírsavak 0,1 g 0,2 g
Szénhidrátok 1,3 g 4,1 g
ebből cukrok 0,8 g 2,6 g
Rost 0,1 g 0,4 g
Fehérje 26 g 86 g
0,15 g 0,49 g
B6-vitamin 0,42 mg (30% AR *) 1,4 mg
* AR = Referenciafeltevések
Összetevők: tejsavó fehérje izolálható keresztáramú mikroszűréssel (tartalmaz emulgeálószer: napraforgó-lecitin, szója lecitin), aromák, édesítőszer: szukralóz; bromelain 75 GDU / (30 mg / napi adag), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid).
Tipikus aminosav-profil 100 g-ra
Alanin
arginin
aszparaginsav
cisztein
glutaminsav
Glicin
Hisztidin
izoleucin
Leucin
Lizin
Metionin
fenilalanin
prolin
Serina
Tthreonine
triptofán
tirozin
valin
4,30 g
1,80 g
9,45 g
1,89 g
15,55 g
1,20 g
1,46 g
5,50 g
9,11 g
8,25 g
1,89 g
2,58 g
4,72 g
3,95 g
5,76 g
1,20 g
2,23 g
5,07 g
Adagolás: keverjen össze 3 gombóc = 30 g ISO-FUJI port 80-250 ml vízzel vagy más választott itallal. A készítményben felhasznált víz térfogata tetszés szerint növelhető a kívánt ízsűrűség és intenzitás elérése érdekében. Vegye be a napi adagot a főétkezésektől távol vagy egy órával edzés előtt. Edzés vagy versenyek után is bevehető.

FIGYELMEZTETÉS: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Egyetlen étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást és a normál ütemű életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Tárolja hűvös, száraz helyen, szobahőmérsékleten.

Iso-FUJI 2000 gr

Kiszerelés
2000gr
Íz
23.900 Ft
Elérhetőség: Szállítás alatt
Várható szállítás: 2020. november 27.
(2)

A Yamamoto® Nutrition Iso-FUJI® savófehérje alapú étrend-kiegészítő, keresztáramú ultraszűréssel és mikrofiltrálással izolált Volactive® Ultra Whey XP minőséggel. Alkalmas olyan sportolók számára, akik megerőltető fizikai tevékenységet folytatnak.

A termék gazdag a B6-vitaminban - amely segít leküzdi a fáradtságot, és a természetes emésztőenzim bromelain-ban.
A tejsavófehérjék elágazó láncú aminosavakat (BCAA) tartalmaznak.

Az izolált tejsavófehérje (WPI, Whey Protein Isolate) a tejsavó legtisztább formája.
A mikroszűrés a legdrágább eljárás a tejsavó-fehérje alapú fehérje-kiegészítők izolálására, de egyben ez az, amely a legjobban képes megőrizni a fehérje minőségét meghatározó bioaktív fehérje-frakciók integritását és jelenlétét.
Az ultraszűrés első szakaszában nyert tejsavót egy olyan berendezés hordozza, amely membránszűrő rendszert alkalmazva további progresszív szűrést folytat, amelyen keresztül eltávolítják a nem kívánt részecskéket, beleértve az ásványi anyagokat, a lipideket és a laktózt.

Az Iso-FUJI® NEM tartalmaz olyan elemeket, amelyek megváltoztatják a termék minőségét vagy biológiai értékét.

 

Vásárlói vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2019. 07. 30.
Nagyon jó állag gyors felszívódás finom ízek. Ajánlott termék.
|
2018. 05. 21.