Leírás

Ez nem egy adott kávéfajta vagy más színű származékos termék. Egyszerűen a klasszikus kávéfajták keveréke. Nyers, vagyis semmilyen hőkezelésen, azaz pörkölésen nem esett át. Ez lehetővé teszi, hogy a zöld kávébab megőrizze eredeti színét, ahelyett, hogy barnává válna, ahogy azt megszoktuk. 

Nem a szín az egyetlen szempont, amely megkülönbözteti a zöld kávét a klasszikus fajtától. Valójában a pörkölés megváltoztatja a bab számos tulajdonságát. A pörkölés hiánya más mennyiségű és minőségű koffeint eredményez. A zöld kávéban a koffein valójában kevesebb mennyiségben van jelen, és a klorogénsavhoz kapcsolódik. Ez lehetővé teszi a zöld kávéban lévő koffein lassabb felszívódását, mint a "fekete" kávé, hosszan tartó hatással. 

Egy másik különbség a nagyobb mennyiségű polifenol, vitamin és ásványi só a zöldbabban, pontosan azért, mert azokon nem esett át a pörkölés. Egy másik fontos különbség a zöld kávé és a fekete kávé között az, hogy eltérő a savasságuk: a zöld kávé pH-ja 5 körüli, míg a fekete kávé 3-3,5 pH-értékre csökken. Ez sokkal savasabbá és nehezebben emészthetővé teszi, míg a zöld kávé kevésbé "agresszív" a gyomornyálkahártya szempontjából. Ennek ellenére számos kutatás azt mutatja, hogy a zöld kávé napi bevitele is különféle előnyökkel jár a szervezet számára, egyértelműen a zsíranyagcserére gyakorolt ​​hatásokból kiindulva. A barna "alter ego" -hoz hasonlóan a zöld kávé nyilvánvalóan gazdag metilxantinokban, koffeint is tartalmazó anyagokban, amelyek lipolitikusan hatnak a zsír felszívódásának felszabadulására és csökkentésére. Nyilvánvaló, hogy tisztázni kell, hogy annak ellenére, hogy rendelkezik ezzel a tulajdonsággal, a zöld kávé egyedüli használata a fogyás elősegítésére nem lesz elegendő. Ehelyett a pontos és célzott étrend mellett, a testmozgással együtt potenciális segítséget jelent. 

Termikus változáson nem megy keresztül, antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatása megmarad. Ezt különösen az antioxidáns hatásában erőteljes klorogénsav adja, amely a belekben koffeinsavvá alakul, amely érdekes gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Különleges akciója van arra, hogy hogyan hat a vércukorszintre, mivel részt vesz a klorogénsavban, amely csökkenti a májban a glikogénből kiindulva a glükóz képződését, és hat a bélnyálkahártyára, csökkentve a felszívódó cukor mennyiségét. 

Tápanyag-információ

30 kapszula
Átlagos elemzés
Napi adag (2 kapszula)
Zöld kávé de SVETOL®
, ebből klorogénsavak
, ebből 5-
 koffein -kininsav , ebből koffein
400 mg
180 mg
40 mg
8 mg

Összetevők: SVETOL® [zöld kávé ( Coffea canephora Pierre ex Froehner) mag de std. 45% összes klorogénsav, 10% 5-koffein-kininsav és 2% koffein], kapszula (zselatin, szín: titán-dioxid), töltőanyag: mikrokristályos cellulóz; csomósodásgátlók: zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid.

Utasítás: napi 2 kapszulát kell bevenni vízzel. Ajánlott inkább a reggeli órákban való fogyasztása.

FIGYELMEZTETÉSNe lépje túl az ajánlott napi adagot. Egyetlen étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást és a normál ütemű életmódot. A gyermekek három év alatt ne férhessenek hozzá. Tárolja hűvös, száraz helyen, szobahőmérsékleten. 

Caffe Verde - Zöld kávé

4.090 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. május 20.
Nem értékelt

Zöld kávé kapszula a fogyás elősegítéséhez

A zöld kávé fogyasztó tulajdonságait egy antioxidánsnak, a klorogénsavnak köszönheti. Ez az antioxidáns a kávébab pörkölése által lebomlik. A zöld kávé nyers, nem esik át a hőkezelési folyamaton, a pörkölésen. 

A kutatók megállapították, hogy a klorogénsav gátolja a glükóz felszívódását a vékonybélben, valamint a glükóz felszabadulását a májból a keringési rendszerbe. Ezáltal kevesebb glükóz kerül a véráramba, így a szervezet elkezdi lebontani a zsírsejteket, hogy energiához jusson, vagyis a testzsír mennyisége elkezd csökkenni.

Vásárlói vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.